Sandıklı Koleji öğrencilerinden kardeş okula ziyaret

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Özel Sandıklı Koleji öğrencileri, kardeş okulları Şanlıurfa Birecik Sadettin-Miyese Bilgin İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 21:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amaçlarının kardeş okul ile bağlarını güçlendirerek öğrenci ve öğretmenler arasında bir sevgi bağı oluşturmak olduğunu kaydeden Özel Sandıklı Koleji Müdürü Tahsin Akça, ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini söyledi. Yıl içerisinde değişik zamanlarda kardeş okulla karşılıklı etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Akça, ziyaretlerle güzel dostlukların kurulduğunu dile getirdi.

Sadettin-Miyese Bilgin İlköğretim Kurumu Müdürü Berkel Polat ise ziyaretten dolayı memnun olduklarını kaydeti. Ziyaretle iki okulun birbirine yakınlaşacağını belirten Polat, "Aramızdaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek için büyük bir attık. Bu ziyaretlerin karşılıklı olarak devam etmesini temenni ederim. Bu etkinlikte emeği geçen öğrenci öğretmen ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

Sadettin-Miyese Bilgin İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye, giyecek yardımının yanı sura oyuncak da hediye eden Özel Sandıklı Koleji öğretmenleri okul hakkında bilgi aldı. Sadettin-Miyese Bilgin İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kolej öğrencileri ile yetkililerine teşekkür etti. Okuldaki eksikliklerin giderilmesi için iki okul arasında işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber