Kaza yapan 13 yaşındaki kız sürücü polisi şaşkına çevirdi

Eskişehir'de kullandığı otomobille kaza yapan 13 yaşındaki çocuk sürücü görenleri şaşkına çevirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre kaza, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesi 'nde meydana geldi. R.İ. (13), yanında akrabası ve aynı zamanda direksiyon eğitmeni olduğu belirlenen Necati S.'ye (46) ait 26 ED 820 plakalı otomobille seyir halindeyken, bir anda kontrolünü kaybederek kavşaktaki parkın korkuluklarına çarparak durdu. Çarpmanın etkisi ile Necati S. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Görevliler yaptıkları incelemede, sürücünün 13 yaşında öğrenci bir kız çocuğu olduğunu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bu arada kazanın etkisiyle şoka giren R.İ.'yi görevliler sakinleştirdi. Üzerinden kimlik çıkmayan R.İ., kimlik tespiti için polis merkezine götürüldü. Kazada hafif şekilde yaralanan Necati S. ise 112 ambulansında yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Polis, R.İ.'ye sürücülük eğitimi vermek istediği ileri sürülen akrabası Necati S.'ye idari para cezası keserken, küçük R.İ. ise cezai ehliyetinin olmamasından dolayı işlem yapılmadan ailesine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber