Manisa'da 450 araçlık iki katlı otoparkta yapım aşamasına gelindi

Manisa Belediyesi'nin, Emekliler Parkı olarak bilinen bölgede katlı otopark yapılması amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyeden yapılan açıklamaya göre parktaki kafeteryanın da yıkılmasıyla otopark yapım aşamasına geldi. Proje tamamlandığında yer altına 450 araçlık iki katlı otopark yapılacak, üst kısım ise peyzaj düzenlemeleriyle sosyal alana dönüştürülecek.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Proje tamamlandığında merkeze 450 araçlık yeni bir otopark alanı kazandıracağız. Merkezde yaşanan park sorununu büyük ölçüde çözeceğine inanıyoruz. Amacımız, katlı otoparkı en kısa zamanda bitirip hizmete açmak.? dedi. Otoparkın ardından üst kısımda peyzaj düzenlemesi yapacaklarını belirten Başkan Ergün, ?Mevcut alan, katlı otoparkla birlikte yapacağımız düzenlemelerle sosyal alan olarak da kullanılabilecek. Bölgenin mimarisine uygun olarak yapacağımız peyzaj ve çevre düzenlemelerinin ardından eskiye oranla kentimize daha güzel bir alan kazandıracağız. Havaların yağışlı geçmesi nedeniyle otopark alanını yapıma hazır hale getirme çalışmalarında aksaklıklar olabiliyor ancak amacımız, en kısa zamanda tamamlamak. Halkımızın da biraz sabırlı olmasını istiyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber