Haber-Sen eylem kararı aldı

Haber Giriş : 29 Ekim 2005 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Haber-Sen, Türk Telekom özelleştirmesine karşı yarından itibaren eylem başlatacak.

KESK'e bağlı Haber-Sen'in Başkanlar Kurulu, Türk Telekom'un özelleştirilmesine karşı yarından itibaren her türlü fiili ve meşru eylem ve etkinlikleri başlatma kararı aldı. Haber-Sen Başkanlar Kurulu imzasıyla yapılan açıklamada, Danıştay 13. Dairesi'nin Türk Telekom'un özelleştirilmesiyle ilgili açılan davada yürütmeyi durdurma talebini reddetmesi üzerine sendika Başkanlar Kurulu'nun olağanüstü toplantı yaparak, durumu değerlendirdiği belirtildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?Danıştay 13. Dairesi'nden çıkan yürütmenin durdurulması talebinin reddedilmesi kararı, felaket tellallığı yaparak aba altından sopa gösterenlerin kısmen başarılı olduğunu gösteriyor. Bugüne kadar sermayenin sesi siyasal iktidarların ve AKP hükümetinin sürdürdüğü politikalar nasıl bizi yılgınlığa düşürmediyse bu karar da morallerimizi bozmadı. Bizler mücadelenin sürekli olması gerektiğini biliyoruz.

Başkanlar Kurulumuz, Genel Kurul kararımız ışığında yarından itibaren iş yerlerimizi savunmak, işimize, aşımıza ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmak için her türlü fiili ve meşru eylem ve etkinlikleri başlatma kararı almıştır. Artık tüm iş yerlerimiz, ülkemizin her yanı Türk Telekom'a sahip çıkmak için mücadele alanıdır.?

ntv

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber