960 maaşlı memura promosyon

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde görev yapan 960 memura yapılan anlaşma ile 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren promosyon verileceği belirtildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2012 10:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çermik Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gıyasettin Temel, ilçede görev yapan 960 maaşlı memura promosyon verilmesi için yapılan görüşmelerde en fazla teklifi veren bankanın Çermik şubesi ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, 3 yıl karşılığında 960 personele kişi başına bin 5 TL promosyon ödeneceğini kaydetti. Temel, ilçede görev yapan memurların promosyon alması için kurulan komisyonda kaymakamlık yazı işleri müdürü, mal müdürü, ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürü ve yetkili sendika başkanının görev yaptığını belirterek, komisyon tarafından 5 bankaya teklif verildiğini, en yüksek teklifi veren banka ile anlaşma sağlandığını dile getirdi. Anlaşmanın sağlandığı banka ile yapılan sözleşme çerçevesinde 960 memurun 3 yıl boyunca maaşlarını bu bankadan alacağını ve bunun karşılığında da bir defaya mahsus olmak üzere kişi başına 1 Ocak 2013 tarihinde bin 5 TL ödeneceğini bildirildi.

Çermik İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Gıyasettin Temel, yapılan anlaşma ile memura en yüksek promosyonu almak için mücadele verdiklerini söyledi. Çalışanların ücretleri dolayısıyla elde edilecek gelirin, çalışanların hakkı olduğunu belirten Temel, bu konuda uzun süreli mücadeleler verdiklerini ve nihayetinde promosyon paralarının çalışanlara verilmesini sağladıklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber