Belediyede İŞKUR hizmet noktası oluşturuldu

Afyonkarahisar Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında belediyede İŞKUR Hizmet Noktası oluşturuldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2012 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında belediyede İŞKUR Hizmet Noktası oluşturuldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ulaşabilirliği kolaylaştırarak iş gücünü artırmayı hedefleyen İŞKUR, hizmet noktalarına yenisini ekledi.

Başlangıçta ilçelerde oluşturulan hizmet noktalarına, Afyonkarahisar Belediyesi'nin desteğiyle il merkezi de dahil edildi. Afyonkarahisar Belediyesi ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında yapılan protokolle belediye hizmet binasında yeni hizmet noktası oluşturularak, Beyaz Masa Birimi bünyesinde faaliyete geçirildi.

Burasının hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Belediye Başkan Yardımcıları Ayfer Örten ve Sabri Demirkapu, hizmet noktasında iş başvurularını doğrudan kabul edileceğini, tüm başvuruların İŞKUR tarafından değerlendirileceğini ve bu hizmetin belediye bünyesinde verilecek olmasının işsizler için büyük kolaylık ve avantaj sağlayacağını ifade etti.

İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Akar da İŞKUR İl Müdürlüğü'nde yapılan iş ve işlemlerin aynısının bu hizmet noktasında gerçekleştirilebileceğini ifade ederek, hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi amaç edindiklerini bildirdi.

Muhabir: Canan Tükelay

Yayıncı: Sedat Gök

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber