Atıl olan Sakarya Nehri kenarı park projesiyle canlanacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri kenarında yapılacak olan Sakarya Park'ın ilk etap çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toçoğlu, ?İlk etabı 120 dönümden oluşan rüya projemizde, yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeterya, restoran, park ve spor alanları, amfi sinema, tiyatro, otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 2013 yılının ilk ayında ihalesini gerçekleştiriyoruz.? dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Elmas Hotel'de AK Parti Teşkilatı'na yönelik hizmet bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz ve Ayşenur İslam, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Atabek, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetimleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi'nin ?Hizmet Dolu 1364 gün' sloganı ile hazırladığı hizmet tanıtım videosu izlendi. Daha sonra kürsüye çıkan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bir konuşma yaptı. Toçoğlu, ?2009'da Üstadın (Necip Fazıl) dediği gibi ?bu dava büyük' diyerek çıktığımız hizmet kervanı sizlerden aldığımız ilham ve destekle bugünlere ulaştı. Sizlerin karşısına alnımız ak, başımız dik çıkaran Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Geleceğin Sakarya'sını nasıl tasavvur ettiğimizi ve buna ulaşmak için neler yaptığımızı anlatarak konuşmak istiyorum.? diye konuştu.

Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi detaylarını içeren bir videoyla Sakarya Park'ın proje görüntülerini katılımcılarla birlikte izleyen Başkan Zeki Toçoğlu, ?İlk etabı 120 dönümden oluşan rüya projemizde, yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeterya, restoran, park ve spor alanları, amfi sinema, tiyatro, otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. İnşallah 2013 yılı başında proje ihalesini gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun.? dedi.

Toçoğlu'nun ardından milletvekilleri adına konuşma gerçekleştiren TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'nın her geçen gün hızla büyüdüğünün ve geliştiğinin altını çizdi. Üstün, şunları kaydetti: ?Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz Sakarya'mızın her yanına hizmet götürüyor, şehrimiz gelişiyor, modernleşiyor. Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun konuşmasında bahsettiği sadece 4 hizmeti vatandaşlarımıza anlatsak bile bizlere yeter. Bunlar, Ulaşım Master Planı, Nazım İmar Planı, Akçay Barajı Projesi ve Sakarya Park. Büyükşehir Belediyemiz şehrin ulaşımını baştan aşağı yeniliyor. Eğitim seviyemiz her geçen gün yükseliyor. Kültür ve çevre alanlarında gerçekleştirilen hizmetler takdire şayan. Şehir içi raylı sistem geliyor. Sakarya'mız en temiz kent seçiliyor. Bunlar lafla olmuyor. İşte AK Parti farkı budur. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ve takdirlerimi sunuyorum?

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise ?Bizim yaptıklarımızı onlar hayal bile edemezler. Onlar konuşmaya alışmışlar. Hiçbir temele dayanmayan laflarla siyaset yapmaya çalışıyorlar. Değerli arkadaşlar o dönem kapandı, artık yeni bir dönem var. Bu dönemin adı hizmet dönemidir. ? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kapalı oturuma geçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve belediye yöneticileri teşkilat mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber