İki aile arasında kavga: üç gözaltı

İzmit'in Kuruçeşme Mahallesinde bir arkadaşının otomobilini ve cep telefonunu zorla aldığı iddia edilen şahıs ile kardeşleri, telefon ve arabası alınan şahsın kardeşi ve babasıyla kavga etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olayda 3 kişi gözaltına alındı.

Bir markette çalışan ve iş çıkışı kendisine ait otomobille Yenimahalle mevkiinde bir kıraathaneye giderek oturan E.Y isimli genç, burada arkadaşı S.İ ile karşılaştı. S.İ, Kuruçeşme'de meydana ineceğini söyleyerek otomobili ile kendisini götürmesini istedi. Ama E.Y, eve gideceğini söyleyerek götürmek istemedi.

İddiaya göre, bu duruma sinirlenen S.İ, zorla kendisini arabaya bindirip anahtarı alarak arabayı kullanmaya başladı.

Bu esnada E.Y'yi telefonla babası A.Y arayarak eve gelmesini istedi.

S.İ de telefona müdahale ederek E.Y'nin elinden aldı. S.İ, Kuruçeşme'de meydana inerek bira alırken, bu sırada E.Y'nin babası A.Y ve abisi F.Y de olay yerine geldi.

S.İ ile tartıştıkları esnada S.İ'nin kardeşleri olan E.İ ve M.İ de olaya karıştı. Bir anda büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Birbirlerine kavga esnasında taş fırlatan şahıslara ihbar üzerine polis müdahalede bulundu. S.İ ile kardeşleri E.İ ve M.İ de yağma ve darp iddialarıyla gözaltına alınarak İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. İşlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber