Kurtarıcı araç duvara saplandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kurtarıcı araçla bir işyerinin duvarına şiddetli bir şekilde çarpan sürücü, araç içinde sıkıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza kırım ekiplerinin uzun uğraşları sonunda çıkarılan yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan sürücünün hastane yolunda kalbinin durduğu, sağlık ekiplerinin müdahalesi ile yine çalıştırıldığı öğrenildi.

Çorlu, Tekirdağ Caddesi'nde meydana gelen feci kazada 19 yaşındaki sürücü İbrahim Aydın 59 YS 937 plakalı kurtarıcı aracı ile cadde üzerinde bulunan bir iş yerinin duvarına ok gibi saplandı. İşyeri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada, aracın içinde bulunan 2 kişi kazayı sıyrıklarla atlatırken sürücü İbrahim Aydın(19) kurtarıcı araç içinde feci şekilde sıkıştı. Çorlu Belediyesi Kaza Kırım Ekibi, İtfaiye ve 2 kurtarıcının uzun uğraşları sonucu Aydın sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı. Vücudunun her yerinde kırıklar ve sıyrıklar oluşan Aydın sıkıştığı yerden çıkarılmasının ardından hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi süren sürücü Aydın'ın kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber