Samsun Mübadele Derneği, İlkadım Belediyesi'ni ziyaret etti

Samsun Mübadele Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette dernek başkanı Salih Meriç, yeni dönem çalışmaları ve planları hakkında bilgi vererek, destek istedi.

Samsun Mübadale Derneği yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, yeni yönetim kurulunun genç isimlerden oluştuğunu belirten Samsun Mübadele Derneği Başkanı Salih Meriç, "Genç ve dinamik bir ekibimiz var. Herkesi kucaklayarak birlik ve beraberlik içinde üzerimize düşen görevleri yerine getirmek istiyoruz." dedi.

Kaybolan birtakım değerleri toparlamaya çalışan Mübadele Derneği'nin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti: "Hemşehri dernekleri örf, adet ve geleneklerin gelecek kuşaklara aktarılması adına önemli işler yapmakta. Doğduğu yerin kültürünü ve yaşamını canlı tutarken yaşadığı şehre de önemli katkı sağlayan birçok derneğimiz bulunmakta. Bu tür sivil örgütlenmeleri belediye olarak her zaman desteklemekteyiz."

Kent adına yararlı işler yapan her türlü sivil toplum örgütlerini ve temsilcilerini desteklediklerini kaydeden Başkan Demirtaş, "STK'ların da birbiri ile iletişim içinde olmasını çok önemli buluyorum. İlerleyen zamanlarda kültür derneklerini tek bir çatı altında toplayacak projelerimiz İlkadım'da hayat bulacak.? diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Samsun Mübadele Derneği Başkanı Salih Meriç, Başkan Demirtaş'a sekiz ciltten oluşan 'Balkanlardan Anadolu'ya' adlı kitap setini hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber