Annesini dövdüğü iddiasıyla babasını öldüren genç için müebbet istendi

Adana'da annesine şiddet uyguladığı iddiasıyla babasını bıçaklayarak öldüren M.G. (17) için müebbet hapis istendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan tutuklu M.G. babasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürerek, ? Babam bana uyuşturucu kuryeliği yaptırıyordu. Anneme ve bana da şiddet uyguluyordu. Bu yüzden karakolluk olduk. Anneannemin evinde kalmaya başladık. Olay gecesi annemin çığlıklarını duydum. Babam ?hepinizi öldüreceğim' diye bağırıyordu. Kafasına tahta ile vurdum. Amacım annemi öldürmesini engellemekti. Kaç kez vurduğumu hatırlamıyorum.? diye konuştu.

Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Eda Hak, ?Uyuşturucu kullandığı için en ufak şey için bile beni dövüyordu. Korktuğum için fazla şikayette bulunamıyordum. 3-4 gün önce oğlum M.G.'yi de feci dövmüştü. Bu yüzden anneme gitmiştik. Gece 03.30'da geldi. Üzerinde 2 bıçak vardı. Eve gitmeyeceğimi söyleyince beni dövmeye başladı. Çığlık atınca oğlum geldi. Oğlum beni korudu. Yoksa öldürecekti.? dedi.

Öldürülen Bülent Gök'ün annesi Kamile Gök, oğlunun planlı bir cinayete kurban gittiğini öne sürerek, şikayetçi olduğunu söyledi. Duruşma eksiklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber