Elazığ Belediyesi'nden iki aileye eşya ve gıda yardımı

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, zor durumdaki iki aileye yardım elini uzattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırklar Mahallesi'nde eşi ve 3 çocuğuyla birlikte kış mevsiminin zorlu koşullarında yaşam mücadelesi veren ve evinde odun kömürü, oturacak kanepesi olmayan Ayan ailesine Elazığ Belediyesi yardım elini uzattı. Aileye odun ve kömür yardımı yanı sıra battaniye, gıda, halı ve kanepe ile çeşitli ev eşyası yardımında bulunuldu.

Belediyenin bu anlamlı yardımından dolayı son derece mutlu olan Mehmet Ayan'ın eşi, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na memnuniyetini ?Allah ondan razı olsun? ifadesiyle dile getirdi.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ayrıca Tacikistan'dan Elazığ'a evlilik nedeniyle gelen ve Abdullahpaşa Mahallesi'nde yaşam mücadelesi veren Derya Türker'e de yardım elini uzattı. Belediye, odun ve kömürden oluşan yakacak yardımı yanı sıra çeşitli gıda malzemesi, kanepe ve battaniye gibi ev eşyası yardımında bulundu. Türker de, yardımlardan dolayı Başkan Selmanoğlu'na teşekkür etti.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Balıbey, Başkan Selmanoğlu'nun talimatlarıyla her iki aileye de çeşitli yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber