AZMEDER, yeni hizmet binasına taşındı

Aziziye Mezunları Derneği (AZMEDER) Palandöken ilçesi Yıldızkent'teki üç katlı yeni binasındaki yerinde dualarla hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakutiye ilçesindeki hizmet binasının yetersiz kalmasından dolayı AZMEDER Yıldıkent'te 3 katlı müstakil hizmet binasına taşındı. Yeni hizmet binasının açılış törenine Dernek Başkanı Selim Ay, Aziziye Eğitim Kurumları Genel Müdürü Aziz Burgazlı ile çok sayıda davetli katıldı. Dua okunmasının ardından Dernek binası hizmete açıldı. AZMEDER Başkanı Selim Ay, ülke ve dünya genelinde çok sayıda üyelerinin bulunduğunu söyledi. Aziziye Eğitim Kurumlarından mezun olanlara hizmet veren derneğin aynı zamanda şehrin sosyo- kültürel yaşantısına katkı sağladığını ifade etti. Ay,yeni hizmet binasının müstakil ve bahçeli olmasından dolayı üyeler ile ailelerine yönelik mangal partisi gibi sosyal etkinlikler düzenleyeceklerine vurgu yaparak,"Aziziye Eğitim Kurumları lise kısmından mezun yaklaşık 3 bin üyemiz var. Üyelerimiz arasında dayanışma ve kaynaşmayı daha aktif hale getirebilmek amacıyla yeni dernek binamıza taşındık. Yazın dernek bahçemizde üyelerimize ve ailelerine çeşitli piknik ve mangal partileri düzenleyeceğiz." dedi.

Aziziye Eğitim Kurumları Genel Müdürü Aziz Burgazlı, AZMEDER'in önemli bir oluşum olduğuna işaret etti. Aziziye Eğitim Kurumları mezunlarının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmasının önem taşıdığına dikkat çeken Burgazlı," Dünyanın ve ülkenin değişik köşelerinde çok sayıda mezunumuz var. Mezun öğrencilerimizin AZMEDER çatısı altında bir araya gelip, bilgi ve tecrübelerini paylaşıp dostluklarını sürdürmesi adına AZMEDER önemli bir görev üstlenmiş. Yeni dernek hizmet binasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber