Denizli polisine mını cooper devriye aracı

Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne alınan son model iki Mini Cooper marka devriye otomobili, basın mensuplarına tanıtıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ocak 2013 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne alınan son model iki Mini Cooper marka devriye otomobili, basın mensuplarına tanıtıldı. Emniyet Müdürü Zeki Bulut, İstanbul'dan sonra Mini Cooper kullanan ilk ilin Denizli olduğunu belirtti.

Denizli'de Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne bağışlanan son model iki Mini Cooper marka devriye otomobili, Delikliçınar Meydanı'nda tanıtıldı. Meydana getirilen otomobillere, kadın polis memurları bindi. Çevrede toplananlar da otomobilleri merakla izledi.

Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli'nin güzel imajına yakışan farklı bir devriye aracı olmasını istediklerini dile getirip, "2013 yılına biz de yeni devriye araçlarımızla giriyoruz. Denizli için güvenli bir yıl olmasını istiyoruz. Bu devriye araçları Denizli'nin imajına yakışacak. Çoğunlukla kadın polis memurları Gazi Bulvarı, Çamlık, Kampus, Bayramyeri gibi insanların yoğun olduğu yerlerde devriye gezecek. İstanbul'dan sonra bu lüks araçları kullanan ilk il biz olduk" dedi.

Emniyet Müdürü Bulut, polisin imajının önemine değinip, yakında devriye aracı olarak kullanılmak üzere 10 Nissan Juke marka cip başta olmak üzere Bölge Trafik Müdürlüğü ekiplerine de Bmw marka otomobil alıp, devriye aracı yapacaklarını kaydetti. Araçların tanıtımının ardından Bulut, Mini Cooper'a binerek Gazi Bulvarı'nda tur attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber