İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 2 istifa!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2005 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ramazan Evren ve Genel Sekreter Yardımcısı Mihmail Mangan, görevlerinden istifa etti.

AA muhabirine istifasına ilişkin açıklama yapan Ramazan Evren, istifa dilekçesini verdiğini belirterek, ne zaman uygulamaya konulacağının ise başkanlığın takdirinde olduğunu söyledi. Evren, istifa nedeniyle ilgili olarak da şunları kaydetti:

"Kendime biraz daha fazla vakit ayırmak için istifa ettim. Çok zor ve yorucu bir görev. O nedenle bu görevi burada noktaladık. Daha yeni arkadaşlarımız, daha dinamik bir şekilde bu görevi götürürler.

Buradaki arkadaşlarla beraberliğimiz devam edecek. İstanbulluyuz. Her zaman hem Büyükşehir'in, hem de İstanbul'un hizmetindeyiz. Bu görevler, emanet görevlerdir. Bu bir bayrak yarışıdır. Birisi bayrağı bir sonrakine teslim eder.

Benim istifa talebimden sonra, Genel Sekreter Yardımcım Mihmail Mangan'dan da istifası istendi. O da istifa etti." Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği'ni kaldırdı. Bu kararın ardından da, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili İdris Güllüce'nin makam odasının kapısındaki "Belediye Başkan Vekili" tabelasının da kaldırıldığı görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber