'Eşinle ilgilenmedin' deyip, darp ettiler

Aydın'da 40 yaşındaki Fetullah Karayel, ameliyat olan eşi ile ilgilenmediği suçlamasıyla kayınbiraderi Haydar Kinci ve kayınpederi Bahtiyar Kinci tarafından hastanede darp edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Ocak 2013 21:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Eşinle ilgilenmedin' deyip, darp ettiler

Aydın'da 40 yaşındaki Fetullah Karayel, ameliyat olan eşi ile ilgilenmediği suçlamasıyla kayınbiraderi Haydar Kinci ve kayınpederi Bahtiyar Kinci tarafından hastanede darp edildi. İki tarafın yakınlarının da karışmasıyla büyüyen kavga hastanenin özel güvenliği ve polis ekipleri tarafından yatıştırıldı.

40 yaşındaki Meliha Karayel, Aydın Devlet Hastanesi'nde, bugün sabah, safra kesesi ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra hastaneye eşini ziyarete gelen Fetullah Karayel ile kayınbiraderi 30 yaşındaki Haydar Kinci ve kayınpederi 61 yaşındaki Bahtiyar Kinci arasında saat 11.00 sıralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine baba-oğul, eşiyle ilgilenmediğini ileri sürdükleri damatları Karayel'i yoğun bakım ünitesi önünde darp etti. Kavga, tarafların yakınlarının da karışmasıyla daha da büyüyüp hastane bahçesine taştı. Hastanenin güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği kavga, polis ekiplerinin de gelmesiyle güçlükle yatıştırıldı. Başına aldığı yumruk darbesiyle yaralanan damat Karayel, ayakta tedavi edildi.

Polis tarafından ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürülen Haydar Kinci ile babası Bahtiyar Kinci ile damatları Fetullah Karayel, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber