Kars'ta soğuk hüküm sürüyor

Kars'ta çatılarda 2 metrelik buz sarkıtları oluşurken, vatandaşlar araçlarını soğuktan korumak için ilginç yöntemlere başvurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars'ta soğuk hüküm sürüyor

Hava sıcaklığının gece eksi 25, gündüz ise eksi 17 derece olarak ölçüldüğü Kars'ta birçok vatandaş, evlerinde kullandıkları halı ve battaniyeleri araçlarının üzerine örterek soğuktan korumaya çalıştı. Araçları donan vatandaşlar ise, diğer araçlardan takviye alarak araçlarını çalıştırdı. Sabah erken saatte işine gitmek için otomobilini çalıştıran bir bayan sürücü, otomobilinin patinaj yapması ile zor anlar yaşadı. Otomobilini patinajdan kurtaramayan bayan sürücünün imdadına erkek bir sürücü yetişti. Erkek sürücünün kaldığı yerden çıkarttığı otomobile binen bayan sürücü işine gitti.

Soğuk hava ilginç görüntülere de neden oldu. Çatılarda boyları 1-2 metreyi bulan buz sarkıtları oluştu. Bir sokak kedisi yeni park etmiş ve motoru sıcak olan otomobilin üzerine çıkarak ısınmaya çalışırken, bir vatandaş işyerinin camlarındaki buzu saç kurutma makinesiyle ertti.

Öte yandan Kars Belediyesi'ne ait kar ekipleri, caddelerin karlarını temizleyerek, kaldırımlara buzların çözülmesi için tuz döktü. - Kars

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber