2012 yılı Emet'te değerlendirildi

Kütahya'da, yapılması planlanan, yapılan veya yapılamayan yatırım ve çalışmalar, Vali kenan Çiftçi aşkanlığında Emet ilçesinde masaya yatırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 21:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2012 yılı Emet'te değerlendirildi

Kütahya'da, yapılması planlanan, yapılan veya yapılamayan yatırım ve çalışmalar, Vali Kenan Çiftçi aşkanlığında Emet ilçesinde masaya yatırıldı.

Emet Termal Resort Otel'de yapılan toplantıya, Kütahya valisi Kenan Çiftçi, Kütahya Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü ve daire amirleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak 2012 yılının değerlendirmesi yapan Vali Kenan Çiftçi, "2012 yılında Kütahya adına bir çok projenin hayata geçirildiği il için iyi bir yıl olarak tamamlandığını dikkat çekti. Çiftçi ' Göreve geldiğim ilk yılda Kütahya'da imar yönünden, sosyal

alanlar yönünden problem olduğu gördüm. Bunlar 2012 yılına sarkan çalışma ile birlikte çözdük. Bunu elbirliği ile Kütahya aile meclisi ile çözdük, ben burada bulunan tüm amirleri Kütahya aile meclisi olarak görüyorum. 2012 yılında bir çok büyük yatırımlarda yapıldı . Dolu dolu bir yıl oldu neredeyse şantiye kurmadığımız ilçe kalmadı. Ben bunları burada tek tek saymayacağım ama şunu söylemek istiyorum 2013 yılında, geçtiğimiz yıllarda yaptığımız çalışmaları süsleme işlemi yapacağız. Bu ne demek, mesela Kumlu bir yolu asfalt döktük ise şimdi bu yolu iki şerit hale getirmek için uğraşacağız. Bunların hepsini sivil toplum örgütleri ile çalışarak yapacağız.Kütahya genelinde 1000'e yakın sivil toplum örgütü var ve

yapılan hizmetlere sahip çıkılması adına halkın ve sivil toplum örgütlerinin bu çalışmalara katılımının sağlanmasını ana prensip kabul ediyoruz.

Tüm daire müdürlerini sivil toplum örgütleri ile ortak çalışmaya davet ediyorum.

Bir yerde

Hedef yoksa, sonuçta yoktur.

Bugün için makamımız varsa, paramız varsa, yetkimiz varsa imkanlarımız fazlaysa halka çok daha iyi hizmetler vermek zorundayız. Çünkü yarın bunlar imkanlar olmayabilir.

2012 yılında girilmeyen belde, köy mezra kalmadı. Ama hizmetlerin geçekleşmesinde ufakta olsa halkın katkılarını sağlayacağız, çünkü halk çalışmaya yatırıma katılırsa o yatırıma sahip çıkar. Tüm daire amirlerine sesleniyorum. Kuruluşlarınızın kapısını artık sadece halka açmayınız. Bizzat halkın ayağına gidiniz. Varsa şikayet yerinde inceleyiniz. Biz halka hizmet için bu görevlerdeyiz" dedi.

Emet'te 2 gün sürecek toplantının yarınki bölümünde ise daire müdürleri, 2012 yılı çalışmalarını ve 2013 yılı hedefleri hakkında sunum gerçekleştirecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber