20 yıldır vaat edilen köprü nihayet yapılıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2005 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'ya 45 kilometre uzaklıkta olan Kazan İlçesi'nde 20 yıl boyunca siyasiler tarafından vaad edilen köprünün belediye tarafından yapımında nihayet sona yaklaşıldı.

Kazan İlçesi'nin girişinde, bugüne kadar çok sayıda aracın Ova çayına uçtuğu yere istenen köprünün yapımı için Belediye Başkanı Lokman Ertürk düğmeye bastı. Kazan Belediye Başkanı Ertürk, köprü yapım çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "20 yıl boyunca bütün siyasiler köprünün yapımı için vaadde bulundu. Belediye Başkanı olmadan önce ben de vaad ettim. Aradan 1.5 yıl geçti ve nihayet köprünün yapımına 10 gün önce başladık. 2 haftaya kadar da yapımı sona erecek. Bu köprünün olmayışı senelerden beri bütün Kazanlı vatandaşların sıkıntısıdır. Bunu yapmak bize nasip oldu" dedi.

Köprüye vatandaşların 'Vaad Köprüsü' adını verdiğini hatırlatan Ertürk, köprünün belediyenin kendi özkaynakları ile yapıldığını söyledi. Ertürk, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Kazan İlçesi'ne çok yardımı olduğunu ve Gökçek'in yardımlarını her koşulda Kazanlı vatandaşlara anlattığını da bildirdi. Ertürk, 1 trilyon liraya malolacak Vaad köprüsünün 73 metre uzunluğunda ve 12 metre eninde olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber