Cinayet zanlıları 9 yıl sonra bulundu

Çanakkale'de, 2004 yılında bir kişinin ormanlık alanda öldürülmesinin ardından takip çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, cinayeti işleyen 3 kişiyi 9 yıl sonra tespit etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2013 16:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayet zanlıları 9 yıl sonra bulundu

Alınan bilgiye göre, 22 Eylül 2004'te Çanakkale'nin Güzelyalı köyünde ormanlık alan içerisinde Kadir K'ya ait ceset bulundu. Av tüfeği ile vurularak öldürüldüğü tespit edilen Kadir K'nın öldürülmesinin ardından, faillere ulaşılamadı.

Jandarmanın kurduğu özel bir ekiple olayın fail ya da faillerine yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada, Kadir K'nın Çanakkale'de aynı otelde birlikte çalıştıkları ve aralarında ilişki olduğu iddia edilen S.E. ve eşi A.E'nin Kadir K'yı öldürmüş olabileceği değerlendirildi.

Elde edilen deliller ve tanık ifadelerinin dinlemesinin ardından, S.E. ile eşi A.E. ve arkadaşı Ü.K'nin, S.E. ile olan ilişkisi sebebiyle Kadir K'yı Güzelyalı'daki ormanlık alana götürerek öldürdükleri tespit edildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla cinayetten 9 yıl sonra gözaltına alınan zanlılar, daha önceki yıllarda alınan ifadeleriyle son alınan ifadelerindeki çelişkiler, elde edilen deliller ve konuyla ilgili bilgisi olduğu değerlendirilen tanıkların ifadeleri doğrultusunda, Çanakkale Adliyesi'ne sevk edildi.

Zanlılardan, A.E adam öldürmek suçundan tutuklandı. S.E'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına, başka bir suçtan halen Çanakkale E Tipi Cezaevi'nde bulunan Ü.K'nın cinayetle ilgili de yargılanmaya başlanmasına karar verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber