TARGEL personeline motivasyon

Çanakkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Tar-Gel projesi kapsamında çalışan personel görevleri hakkında bilgilendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2013 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TARGEL personeline motivasyon

Tar-gel projesi kapsamında yürütülen çalışma ve faaliyetlerin takibi, proje çerçevesinde istihdam edilen personelin veriminin artırılması için şube müdürleri, ilçe müdürleri ve projede görev yapan personelin katıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan İl Müdürü Mustafa Akkuş, Tar-Gel projesinin maksadı hakkında bilgi verdi. Akkuş, "Tar-Gel personeli, görev yaptıkları köylerle ilgili her türlü konuya vakıf olmalı, gayelerinin bulundukları köylerdeki çiftçilere hizmet vermek olduğunu, onların gören gözü, duyan kulağı, tutan elleri olmaları gerektiğini iyi bilmeliler. Zirai faaliyetlerde üreticinin yanında olmalarının önemini kavrayarak daha fazla gayret sarf etmeliler" dedi.

İl Müdürü Akkuş, çalışma bölgelerinde zari faaliyetlerin geliştirilmesi ve sağlıklı ürün almak için neler yapılabileceği hakkında değerlendirme yaparken, sahada çalışmanın zorluklarını bildiklerini, eksik alt malzemelerin tamamlanacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber