Okula hırsızlık için girerken canından oluyordu

Denizli'de hırsızlık yapmak için imam hatip ortaokulunun pencerelerindeki demir parmaklıklara tırmanmaya çalışan kar maskeli 20 yaşındaki O.K., az daha canından oluyordu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ocak 2013 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okula hırsızlık için girerken canından oluyordu

Yaklaşık 5 metre yükseklikten beton zemine düşen O.K. bir süre baygınlık geçirdi. Yerde baygın yatan şüpheli ile kendisine yardım etmeye çalışan arkadaşının yaşadıkları, güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı.

Denizli'de Tekke Köy İlkokulu, ardından Tekke Köy Ortaokulu, son olarak da Hüsamettin Kulaklı İlkokulu'na girip hırsızlık yapan kişileri arayan polis, aynı kişilerin Servergazi İmam Hatip Ortaokulu'na da girmeye çalıştıkları ihbarını aldı. İmam Hatip Ortaokulu'nun güvenlik kamerasını inceleyen polis, gördükleri karşısında şaşkına döndü. Okulun bahçesine gelen kar maskeli O.K., etrafı gözetledikten sonra giriş kapısının yanındaki pencereden tırmanmaya başladı. İkinci kattaki pencereye ulaşan O.K.'nın ayağı, bastığı demir parmaklıktan kayınca yaklaşık 5 metre yükseklikten beton zemine düşerek yaralandı. Beton zemine çakılan O.K. baygınlık geçirdi.

Okulun önünde bir otomobilde bekleyen 19 yaşındaki K.K. ise arkadaşının düştüğünü fark edince yanına koştu. Arkadaşını kaldırmaya çalışan K.K., ilk olarak başındaki kar maskesini çıkardı. Ardından götürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Daha önce kaza geçirdiği için bacağından yaralı olan K.K., büyük uğraş verdi ancak bir süre sonra arkadaşını olay yerinde bırakıp gitti. Bir süre sonra kendine gelen O.K. da yürüyerek okuldan uzaklaştı. Yaşananları güvenlik kamerası görüntülerinden izleyen polis, O.K. ve K.K.'nın kimliklerini belirleyip kısa sürede yakaladı. Ardından da okullarda kar maskesiyle hırsızlık yaptıkları belirlenen İ.Ö. (17), F.T. (16) ve H.O.'yu (17) da kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan 5 kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden K.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken diğer 4'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber