Otomobilden rastgele ateş açıldı: 1 ölü

Esenler'de bir kavganın ardından kendilerini döven kişileri arayan 4 kişi, gençlerden oluşan bir kalabalığa otomobilin içinde rastgele ateş açtı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Ocak 2013 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobilden rastgele ateş açıldı: 1 ölü

Olayda kavgayla ilgisi olmayan Ozan Tümrüt(18) başından vurularak öldü. Polis araçta bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Tabancayla ateş ettiğini itiraf eden Yasin A.(19) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Atışalanı'nda 14 ocak 2013 tarihinde meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadelerine göre şöyle gelişti: İbrahim A. (19) yolda tartıştığı 2 kişi tarafından dövüldü. Kavganın ardından dayak yemeyi hazmedemeyen İbrahim A., cep telefonundan arkadaşlarını yanına çağırdı. İbrahim A., ve yardıma gelen arkadaşları Yasin A., Halil R.(19) ve Uğur B.(19) ile bir otomobile binerek kendisini dövenleri aramaya başladılar. Bu kişilerin bindikleri araçtan 577. sokak üzerine gelindiğinde bir marketin önünde toplanan gençlerden oluşan kalabalığa doğru bir el tabancayla ateş edildi. Açılan ateş sonucu grubun içinde bulunan Ozan Tümrüt hayatını kaybetti. Otomobil ise oradan hızla kaçtı.

Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada kısa sürede plakası alınan otomobilin izini tespit etti. Şüpheliler polis tarafından yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüphelilerin ifadelerinde, amaçlarının sadece korkutmak olduğunu söyledikleri öğrenildi. Polis olayda kullanılan ruhsatsız tabancayı da olaydan sonra bırakılan yerde ele geçirdi.

Cinayet Büro Amirliğinden işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüphelilerden, tabancayla ateş ettiğini itiraf eden Yasin A.(19) Yasin A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber