Özel - kadın yunus ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliği'ne bağlı kadın yunuslar, ekiplerin giremedikleri yerlere motosikletleriyle girerek suçluları korkulu rüyası oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2013 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özel - kadın yunus ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timler Amirliği'ne bağlı kadın Yunuslar, ekiplerin giremedikleri yerlere motosikletleriyle girerek suçluları korkulu rüyası oldu. Kadın yunus ekipleri, iki gün içinde yaptıkları arama ve baskınlarda 7,5 kilo esrar ile bir otomobilden ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Tarlabaşı, Dolapdere ve Beyoğlu'nun bazı dar sokaklarına otomobilli polislerin girmekte zorlandıkları yerlere yunus ekipleri süratli bir şekilde girip suçlulara göz açtırmıyor. Az sayıda olan kadın yunus ekipleri, erkek meslektaşlarıyla birlikte başarılı operasyonlara imza atıyor. En son kadın Yunuslar, Kuştepe'de şüphe üzerine iki kişiyi takibe aldı. Diğer meslektaşlarında yardım isteyen kadın Yunuslar, önlerini kestikleri şüphelilerin çantalarında yaptıkları aramada 7,5 kilo esrar ele geçirdi. Şüphelileri, Kuştepe Polis Merkezi'ne bırakan, kadın Yunuslar tekrar motosikletlerine binerek ayrıldı. Ertesi gün ise kendilerinin anons edilmesi üzerine motosikletlerine binerek harekete geçen kadın Yunuslar, erkek meslektaşlarının yardımlarıyla önünü kestikleri bir otomobilin arka koltuğuna zulalanmış ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Kadın yunus ekiplerinin soğuk kanlı hareketleri dikkatleri çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber