Hijyenik kahvehane dikkat çekiyor

Sivas’ta faaliyet gösteren bir kahvehane , temizliği ve hijyen kurallarıyla dikkat çekiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2013 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hijyenik kahvehane dikkat çekiyor

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve aynı zamanda Kahveciler Esnaf Odası Başkanı olan Beşir Köksal, bazı kahvehaneleri ziyaret etti. Seyrantepe mahallesinde bulunan kahvehaneyi de ziyaret eden Köksal, temizliği ile dikkat çeken Türkü Okey Salonu işletmecisi Tacettin Altuntaşla da bir süre sohbet ederek, örnek teşkil eden işletmesinden dolayı teşekkür etti.

Emekli olduktan sonra memleketine dönerek mahallenin ekonomik şartlarını da dikkate alarak seyrantepe mahallesinde bir kahvehane açtığını belirten Altuntaş, "İşyerinde temizliğe ve hijyene çok önem verdiğini" söyledi.

İşletmesinde halılardan, bulaşık makinesine kadar her ayrıntıyı düşündüğünü dile getiren Altuntaş, “Çocukluğumdan beri temizliğe ve hijyene önem veririm. Yaptığım işlerin de en iyisini yapmaya gayret gösteririm. Bu nedenle açmış olduğum kahvehanemde kullandığım başta çay bardakları olmak üzere çaydanlık, fincan ve diğer malzemeleri bulaşık makinemde sıcak su ve deterjanla günlük olarak yıkayıp temizliyorum. Bu uygulama kahvehaneme gelen müşterilerimin de hoşuna gidiyor. İç kısımları ve masa altlarını halılarla, camları ise tül perdelerle kapladım. Kahvehanemin bir bölümünü de okuma köşesi olarak değerlendireceğim.Başkanımızın ziyaretinizden dolayı da teşekkür ediyorum“dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise güzel bir işletme sahibi olan ve hijyen kurallarına önem veren kahveci Tacettin Altuntaş’a teşekkür etti

Kahvehanelerin bütün dostluklar ve arkadaşlıkların paylaşıldığı mekanlar olduğunu ifade eden Köksal, “Emekli olduktan sonra tekrar memleketine dönerek güzel bir kahvehane açan, her türlü konfora sahip olan ve hijyen kurallarına uyan işletme sahibimizi tebrik ediyorum. Burada güzel bir mekan kazandırılmış ve bu mekanda müşteriler de güvenle oyun oynuyor ve kitap okuyorlar.Bu kahvehanemizin diğerlerine de örnek olmasını ümit ediyorum” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber