Asılsız ihbarda bulundu olay yerine gelen görevlilerle dalga geçti

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde 112 Acil hattını arayarak bir kişinin bıçakla yaralandığını ileri süren 16 yaşındaki İbrahim T., asılsız ihbarı gerçek sanarak olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleriyle dalga geçti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ocak 2013 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Asılsız ihbarda bulundu olay yerine gelen görevlilerle dalga geçti

yaşındaki İbrahim T., asılsız ihbarı gerçek sanarak olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleriyle dalga geçti.

İddiaya göre, dün akşam 112 Acil hattını arayan bir kişi, İnönü Bulvarı üzerinde kavga çıktığını bir kişinin bıçakla yaralandığını ileri sürdü. İhbar üzerine polise de bilgi veren sağlık ekipleri, olay yerine hızla ulaştı. Polis ve sağlık ekipleri verilen adrese geldiklerinde herhangi bir olayla karşılaşmadı. Bunun üzerine ihbarcının aradığı cep telefonu arandı ancak telefonun kapalı olduğu anlaşıldı. Bu sırada olay yerinde araştırma yapan polis ve sağlık ekiplerini gülerek izleyen İbrahim T., dikkat çekti. Polis yanına yaklaştığı İbrahim T.'ye "Asılsız ihbarı sen mi yaptın?' diye sordu. Gülerek ihbarı kendisinin yapmadığını savunan İbrahim T.'nin üzerindeki cep telefonu alındı. İbrahim T., kapalı olan telefonunun pin kodunu bilmediğini ileri sürdü.

"BEN DAHA ÇOCUĞUM"

Bu sırada olay yerinde bulunan gazetecilerin sorusu üzerine İbrahim T., "Evet ben ihbarda bulundum. Sabahtan bu yana yakalayacağınız yok" diye konuştu. Polisle dalga geçen ihbarcı gözaltına alınmak isteyince, "Ben de daha çocuğum. Bir daha aramam ben evime gideceğim bırakın beni" diyerek direndi. Polis, uyarıda bulunduğu İbrahim T.'yi ailesine teslim etti.

T.'nin daha önce de 6 kez 112 Acil hattına asılsız ihbarda bulunduğu anlaşıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber