İsabeylili öğretmenlerden başarılı öğrenciye hediye

3 Ocak 2013 tarihinde Türkiye genelinde yapılan performans değerlendirme sınavında Nazilli 6.’sı olan başarılı öğrenciyi, öğretmenleri unutmayarak ödüllendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2013 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İsabeylili öğretmenlerden başarılı öğrenciye hediye

İlçe merkezindeki ve özel okullardaki birçok öğrenciyi geçerek 6. olan İsabeyli Ortaokulu öğrencilerinden Yeşim Alp’i okul öğretmenleri kendi aralarında topladıkları paralar ile tablet pc alarak hediye etti.

Okulda yapmış oldukları ek çalışmalar, çeşitli sosyal faaliyetler ve öğrencilerle oluşturulan sosyal bağın sonuçlarını almaya başladıklarını ifade eden İsabeyli Ortaokulu Okul Müdürü Ramazan Özcan; “Türkiye genelinde 3 Ocak 2013 tarihinde yapılan performans değerlendirme sınavında öğrencilerimizden Yeşim ALP 486,44 puan ile ilçemizdeki başarı sıralamasında 6. olarak önemli bir başarı elde etmiştir. Öğrencimizin göstermiş olduğu başarıyı öğretmenlerimiz karşılıksız bırakmamış, aralarında para toplayarak öğrencimize Tablet Bilgisayar hediye etmişlerdir” dedi.

"Bu yılki performans değerlendirme sınavında okulumuzda genel anlamda başarının ivme kazanmış olduğunu görmekteyiz" diyen Özcan; “Şüphesiz ki bunda farklı konularda yapılan sosyal etkinlikler, bu faaliyetlerde öğrencilerimizin oldukça istekli olmaları sorumluluk almaları ve bundan keyif duymaları, sportif faaliyetlerimizdeki başarılar, hemen hemen her öğrencimizin bir konuda katılımcı olması, yaptığımız kitap okuma çalışmalarından başarılı sonuçlar almamız ve birçok öğrencimizin bir okuyucu haline gelmesi, tüm bunların bir sonucu olarak öğrencilerimizin okulu ve öğretmenlerini daha fazla sevmeleri ve istekli olmaları, dersler için yapılan ek çalışmalar ve kurslara karşı da ilgili olmalarını önemsemelerini sağlamış ve başarıda etken olmuştur. Bu tür faaliyetlerin devamı ve öğrencilerin okulu daha çok sevmeleriyle birlikte başarı seviyesindeki artış devam edecektir” ifadelerini kullandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber