Altyapı çukuruna düşen şahsı itfaiye kurtardı

Aydın Belediyesi tarafından alt ve üst yapı çalışmaları devam eden Egemenlik Bulvarı’nda bir vatandaş görevliler tarafından açık bırakılan altyapı çukuruna kaçtı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2013 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Altyapı çukuruna düşen şahsı itfaiye kurtardı

İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan vatandaş gerekli güvenlik önlemlerini almadıkları gerekçesi ile belediye ekiplerine tepki gösterdi.

Olay gece saat 23:30 sıralarında Egemenlik Bulvarı Soğukkuyu Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Işıklı Köyü’nden bir işi dolayısıyla Aydın’a geldiğini belirten İbrahim A. isimli şahıs, işlerini bitirdikten sonra Soğukkuyu’da bulunana bir büfeden alışveriş yaptıktan sonra minibüs durağına doğru yürürken, bir anda bastığı parke taşının çökmesi ile çukura düştü. Düştüğü çukurda sıkışan şahsın kendi başına çıkamadığını gören çevre sakinleri 112 Acil Servis ve İtfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı çukurdan çıkarılan İbrahim A.’ya 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahale uygulandı. Ayağından yaralanan şahıs yaşadığı talihsiz kazadan Egemenlik Bulvarı üzerinde çalışma yapanları suçlayarak “Büfeden alışveriş yaptım, köyüme gitmek üzere yolun karşısındaki durağa doğru yürürken, bastığım taş birden çukura düştü. Oysa taş adeta tuzak kurulurcasına çukurun üzerine öylesine konmuş. Çukura düştüm yaralandım ve sıkıştım. Olay benim dikkatsizliğimden değil burada çalışma yapan görevlilerin duyarsızlığından ve gerekli önlemi almamsından kaynaklandı” diyerek tepki sorumlulara gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber