Bakan Avcı'nın işi zor... Önce, kafaları değiştirmesi lazım

Özür grubu atamalar bakan talimatıyla başladı. Bakanlık bir kılavuz (açıklama) yayımladı ve 03 Şubat günü birinci aşamanın biteceği, 4 şubat günü de ikinci aşamanın başlatılacağı duyuruldu.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 05 Şubat 2013 00:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Avcı'nın işi zor... Önce, kafaları değiştirmesi lazım

04 Şubat geldiğinde bakanlık eskiye göre değişim gösterir ve bizi yanıltır diye düşündük. Sisteme baktık maalesef açılmamış. Bunun üzerine hafta sonuna geldi, başvuramayanlar olmuştur düşüncesiyle bekletiliyordur diye durumu mazur görmeye çalıştık.

Akşam oldu yine yok. Listeler de yayımlanmış değil. Listeleri yayımlayalım da insanlar bari tercih edecekleri yerleri belirlesinler diye düşünen de yok.

Sayın bakan işiniz zor MEB yıllardır bu kafayla yönetiliyor ve çalışanına saygı duymayan tepeden bir bakış sergileniyor. Karşılarındakinin eğitim çalışanları olması dahi onlar için önemli değil. Oturdukları koltuklarda öğretmenlere hizmet için değil kendilerinin keyfi için oturduklarını düşünenler var.

Takvim hazırlanırken geleceği planlayamayan bir yapı ile bu işleri yürütecekseniz Allah size kolaylık versin. Sonunuzu da hayır etsin diyoruz.

Takvimi hazırlayanlar neden hesabı iyi yapıp insanlara işkence yapmadan bu işi yapmazlar. İnsanlara sabahtan beri bilgisayar başındalar. Madem ki bugüne yetiştiremeyecektiniz neden takvimi hazırlarken 05 Şubat Salı günü açacağız demediniz. Bu kadar da mı hesap yapamıyorsunuz? Ne olacak ki bir gün gecikse diyemezsiniz karşınızda öğretmenler var, saygı duymanız gereken bir kesim var. Amir olmak onları köle görmenize sebebiyet vermez.

Tamam bunu beceremediniz bari bir açıklama yayımlayıp geciktik, şu saatte açacağız diye bir açıklamayı da mı düşünemediniz?

Sayın bakan ya bu kafaları değiştireceksiniz ya da eski tas eski hamam devam edeceksiniz. Ya bu kafalar doğru hesap yapıp becerebilecekleri zamanı ilan edecekler yada beceremediklerini itiraf edip gidecekler…

Sayın bakan eğer hatada ısrar etmeye devam edecekseniz size de diyeceğimiz yok. Karar sizin…

Saygılarımla…

Maksut BALMUK

Eğitim Yöneticisi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber