MEB'den Kariyer Sınavına İlişkin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı, KBYS (Kariyer Basamaklarında Yükselme Sınavı) ile ilgili bir açıklama yayımladı. Açıklamada, 27 Kasım 2005 Pazar Günü ÖSYM tarafından yapılacak "Kariyer Basamaklarında Yükselme Sınavı" için adresine Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi ulaşmamış olan öğretmenlerin neler yapacağı detaylı olarak açıklandı. Bakanlığın yapmış olduğu açıklamaya bakmak için başlığa tıklayınız.

Haber Giriş : 22 Kasım 2005 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

27 Kasım 2005 Pazar Günü ÖSYM'ce yapılacak KBYS için adresine Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi ulaşmamış olan öğretmenlerimiz;

1- Öncelikle http://ilsis.meb.gov.tr internet adresine girerek başvurusunun onaylanıp onaylanmadığını kontrol edeceklerdir.

2- Başvuru formunda "Onay Bekliyor" ifadesi bulunanların başvuru süresi içinde onaylanmadığından dolayı sınava katılamayacaklardır.

3- Başvuru formunda "Onaylandı" ifadesi bulunanlar, ÖSYM'nin (0312) 298 81 41 no'lu telefonundan adlarına Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi düzenlenip düzenlenmediğini öğrenebileceklerdir.

4- Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi düzenlendiği halde adresine ulaşmamış olanlardan; Ankara'da görev yapanlar ÖSYM'nin Aşağı Ayrancı Karyağdı Sokak No:28 adresindeki bürosuna başvurması,

5- Ankara dışında görev yapanlar ise; Ankara'da T.C. Kimlik No'sunu verebileceği birisi aracılığıyla, ÖSYM'nin belirtilen adresindeki bürosuna başvurması gerekmektedir.

KBYS'ye katılacak olan tüm öğretmenlerimize önemle duyurur, başarılar dileriz.

Milli Eğitim Bakanlığı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber