Müdür 6 öğrenciyi dövdü iddiası

Haber Giriş : 22 Kasım 2005 23:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay İskenderun'da 6 öğrencinin, bir kız öğrenciyi taciz ettikleri gerekçesiyle okul müdürü tarafından dövüldüğü iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruldu.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, Yunus Emre İlköğretim Okulu 8. sınıfta okuyan 6 öğrencinin, bir kız öğrenciye küfrettikleri gerekçesiyle okul müdürü tarafından sopayla dövülerek hastanelik edildikleri iddia edildi. Dayak yiyen öğrencilerden birinin velisi, okul müdürü hakkında suç duyurusunda bulundu.

Modern Evler Mahallesi'ndeki Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü H.G.'nin , 8. sınıf öğrencileri V.T. ve Ö.A. ile isimleri açıklanmayan 4 erkek öğrenciyi, 7. sınıfta okuyan bir kız öğrenciye küfrettikleri gerekçesiyle sopa ile döverek hastanelik ettiği ileri sürüldü. Yüz, kol ve bacaklarında morluklar oluşan öğrencilerden V.T.'nin babası Cengiz T., okul müdürü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Vücudundaki morlukları gösteren V.T. ise, okul müdürünün kendisini ve 5 arkadaşını suçsuz yere dövdüğünü iddia etti. Savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra kardeşi Mehmet T. ve oğlu V.T. ile okula giden baba Cengiz T., okul müdürüyle görüşmek istedi. Ancak basın mensuplarını gören okul müdürü, öğretmenler odasına girerek, açıklama yapmaya yetkisinin olmadığını söyledi.

Okul önünde müdürle görüştüğünü ve kendisinden özür dilediğini belirten baba Cengiz T., "Hem çocuğumu dövüyor hem de özür diliyor. Bu nasıl bir anlayıştır. Okullarda bu tür olayların olmaması lazım. Ayıp bir durum. Olayın peşini bırakmayacağım" dedi.

Okul müdüründen dayak yediği iddia edilen öğrencilerden Ö.A. ise okul bahçesi önünde vücudundaki morlukları basın mensuplarına göstererek, okul müdürünün kendilerini sopayla dövdüğünü öne sürdü.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber