Şoför esnafından örnek davranış

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi, Fethiye merkez çevre belde ve köylerde bulunan 53 çocuğu sünnet ettirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2013 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şoför esnafından örnek davranış

Fethiye Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethiye Merkez ile belde ve köylerde tespit ettikleri durumu iyi olmayan dar gelirli ailelerin 53 çocuğunu ücretsiz olarak sünnet ettirdiler. Şoförler odası yönetimi belirledikleri 53 çocuğu sağlık görevlileri ile birlikte tek, tek evlerini dolaşarak sünnet işlemini gerçekleştirdi.

Fethiye Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu bu çalışmaya destek veren tüm şoför esnafına teşekkür ettiğini kaydetti. Başkan Hayri Topçu, "Şoförler odası yönetimi ve şoför esnafımız ile birlikte Fethiye merkez, belde ve köylerimizde durumu iyi olmayan ve bu nedenle çocuğunu sünnet ettiremeyen ailelerimizi tespit ederek bu ailelerimizin çocuklarını şoförler odası olarak ücretsiz evlerinde sünnet ettirdik. Bu çalışmamız kapsamında köy, köy, belde, belde dolaşarak 53 çocuğumuzun sünnet işlemini gerçekleştirdik. Bu çalışmada bizlerden desteğini esirgemeyen tüm şoför esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber