9 Şubat 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2013 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, partisinin İstanbul İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.

- Toplantıda, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da yer alacak.

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Türkiye Beyazay Derneği'nce YTÜ Davutpaşa Yerleşkesi'nde düzenlenen ''Birlikte Yürüyoruz'' kampanyasının başlaması dolayısıyla yapılacak tören ile Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı'nca Yenikapı Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilen ''Aile Sorunlarımıza Sivil Toplum Tedbirlerimiz'' konulu istişare toplantısına katılacak.

3- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bağcılar Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Bağcılar Belediyesi'nce düzenlenen ''Öğrenmek İçin Asla Geç Değil Projesi'' kapanış programında ve İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı 4. Olağan Genel Kurulu'nda yer alacak.

4- İçişleri Bakanı Muammer Güler, Mardin'in Mazıdağı ve Derik ilçelerinde incelemelerde bulunacak, Nusaybin Kaymakamlığı'nı ziyaret edecek, AK Parti ilçe teşkilatındaki toplantıda yer alacak.

6- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, partisinin il danışma meclisi toplantısında ve TOKİ tarafından Safranbolu ilçesinde yapılacak konutların kura çekim töreninde bulunacak.

7- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen ''Türk Gençlik Kurultayı ve Şöleni''nde konuşma yapacak.

8- Tunus'taki muhalif liderin öldürülmesinin ardından yaşanan

gelişmeler izleniyor.

9- Spor Toto Süper Lig'de 4, PTT 1. Lig'de 2, Spor Toto 3. Lig'de ise 2 karşılaşma oynanacak.

- Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği-Eskişehirpor, Kardemir Karabükspor-Bursaspor ile Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş maçları yapılacak.

- Galatasaray'ın yeni transferi Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Didier Drogba, Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçecek.

- Afrika Uluslar Kupası'nın üçüncülük maçında Mali ile Gana, Nelson Mandela Bay Stadı'nda karşılaşacak.

- UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası, D-Smart'ın organizasyonunda Kanyon Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde MYK toplantısına

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber