Yüz nakli bekleyen dilek evleniyor

Muğla'nın Milas İlçesi'nde yaşayan ve 6 yıldır yüz nakli bekleyen eski güzellik uzmanı 34 yaşındaki Dilek Sürgün ile pazarda tanışıp aşık olduğu 38 yaşındaki Hüseyin Ünlü haftaya nikah masasına oturuyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Şubat 2013 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yüz nakli bekleyen dilek evleniyor

Muğla'nın Milas İlçesi'nde yaşayan ve 6 yıldır yüz nakli bekleyen eski güzellik uzmanı 34 yaşındaki Dilek Sürgün ile pazarda tanışıp aşık olduğu 38 yaşındaki Hüseyin Ünlü haftaya nikah masasına oturuyor.

Elazığ'da güzellik salonu işletirken 25 Temmuz 2004'de bindiği taksinin mıcırda kayıp takla atmasıyla ağır yaralanan ve yüzünün büyük bölümü parçalanan Dilek Sürgün'ün hayatı karardı. 60'ın üzerinde amaliyat geçiren ancak yüzü düzelmeyen Dilek Sürgün, yaşadığı kenti değiştererek 2007 yılında Milas'a yerleşti. Dilek Sürgün, iki yıl önce ilçedeki çarşıda kendisini görüp beğenen ve arkadaşlık teklif eden Hüseyin Ünlü ile tanıştı.

Milaslı olmasına rağmen Hatay'da bir balık çiftliğinde çalışan Hüseyin Ünlü ile Dilek Sürgün'ün arkadaşlıkları, bir süre internet üzerinden devam etti. Dilek Sürgün'den ayrı kalmaya dayanamayan Hüseyin Ünlü, Hatay'daki işinden ayrılarak memleketine döndü ve çift geçen yıl haziran ayında nişanlandı. Sürgün ve Ünlü, Milas Belediyesi Düğün Salonu'nda evlenmek için 12 Şubat'a gün aldı.

'İLK GÖRDÜĞÜMDE AŞIK OLDUM'

Nişanlısına her gün çiçekler getiren, çarşı pazar gezdiren, sahile ve pikniğe götüren Hüseyin Ünlü duygularını şöyle dile getirdi:

"Ben Dilek'i ilk gördüğümde aşık oldum. Onun kalbinin güzelliğini hiçbir şeye değişmem. Onsuz yapamayacağımı anlayınca, Dilek'in de kabul etmesiyle nişanlandık ve Hatay'daki işimi bırakıp Milas'a geldim. Yıllardır yüzü nedeniyle dışarı çıkamıyordu. Ben ise onu her gün gezdiriyorum. Bu tür rahatsızlıklar her an birimizin başına gelebilir. Ben Dilek ile tanıştıktan sonra hayatım değişti. Onun mutluluğu için ne gerekiyorsa yapacağım. Yüzünün yaralı olması benim için hiç önemli değil. Ben onu başımın üzerinde taşırım. Bu nedenle de önümüzdeki hafta evlenme kararı aldık, çok mutluyuz."

'EVE KAPANIP CEHENNEM HAYATI YAŞIYORDUM"

Geçirdiği trafik kazasının ardından bir yıl hastanede yatan, ardından 60'ın üzerinde ameliyat geçirmesine rağmen yüzündeki kaza izleri yok olmayan Dilek Sürgün ise iki yıldır tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Hastanesi'nden her an gelebilecek nakil haberini bekliyor. Sürgün, "Geçen ay Ankara'dan sevinçli bir haber aldık. Nakil için gittik, ancak doku uyuşmazlığı olduğu için değişim gerçekleşmedi. Nişanlım Hüseyin çok ısrar edince önümüzdeki hafta düğünümüzü yapmaya karar verdik" dedi.

Yıllardır sadece tedavi amaçlı evden dışarı çıktığını kaydeden Sürgün şunları anlattı:

"Bir gün annemle çarşıya çıktığımda Hüseyin beni görmüş, beğenmiş. Arkadaşlık teklif etti. Önce kabul etmedim, ardından internetten yazışmaya başladık. Çok ciddi olduğunu anladığımda 'evet' dedim. Ben de onu çok seviyorum. O benim için işini bıraktı yanıma geldi. Bir an olsun yanımdan ayrılmıyor. 6 yıldır eve kapanıp cehennem hayatı yaşıyordum, Hüseyin'i tanıyınca dünyalar benim oldu."

CANLARINI SIKAN OLAY

Milas'taki Ata Park'ta el ele dolaşan ve çocuklar gibi eğlenen çiftin canını ise mobilya aldıkları mağazanın sahibinin ortadan kaybolması sıktı. Hüseyin Ünlü şunları söyledi:

"Zaten işsiziz ve geçici işler bularak hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Bu arada bin 500 lira peşin, 8 bin liralık da senet verdiğimiz mobilya mağazasının sahibi ortadan kayboldu. Nikah öncesi şok yaşadık. Her şeye rağmen hayatımızı birleştirme kararından asla vazgeçmeyeceğiz. Bizi dolandıranlar hakkında emniyete ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber