Uyuşturucu sevkiyatı yapan çiftin valizinden 6 kilo eroin çıktı

Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda şüphe çekmemek için yanlarına çocuklarını da çiftin valizinde 6 kilo eroin ele geçirildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Şubat 2013 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uyuşturucu sevkiyatı yapan çiftin valizinden 6 kilo eroin çıktı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu, D.G. ve eşi N.G.'nin uyuşturucu sevk edeceği bilgisine ulaşıldı. Şüphe çekmemek için yanlarına 5 ve 8 yaşındaki çocuklarını da alan çift, Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde geldiğinde, narkotik detektör köpeğinin de uyuşturucuya tepki vermesiyle yakalandı. D.G. ve N.G. gözaltına alınırken, yanlarında bulunan çocuklarla da polis ilgilendi.

Çocuklara anne ve babalarının bir işi olduğunu söyleyen polisler, onlara önce kahvaltı yaptırdı. Daha sonra da bir kadın polis çocuklara çizgi film seyrettirip, psikolojilerinin bozulmaması için internette çeşitli oyunlar oynatarak, vakit geçirmelerini sağladı.

Anne ve baba ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Baba D.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çocuklar ise serbest bırakılan anneye teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber