Öldürülen taksici toprağa verildi

Manisa'da, hakkında kayıp ihbarı verilmesinin ardından başına bir el ateş edilmiş şekilde ölü bulunan taksici Musa Şimşek toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2013 22:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öldürülen taksici toprağa verildi

Mesir Taksi Durağı’nda 45 T 0102 plakalı taksinin şoförlüğünü yapan Musa Şimşek, dün sabah saat 10.30 sıralarında Atatürk Mahallesi Bağcılık Araştırma Enstitüsü’nün arkasındaki boş kanalda başından vurulmuş bir şekilde ölü bulundu. İzmir Adli Tıp Merkezi'ne kaldırılan Musa Şimşek'in cenazesi bugün yakınlarına teslim edildi. Şimşek, Kırtık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Manisa Kırtık Mezarlığı'na defnedildi.

CİNAYETİ ÖZEL EKİP ÇÖZECEK

Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından 4 kişilik özel ekip oluşturuldu. Cinayetin ardından taksicinin cesedinin bulunduğu yer ile kullandığı taksinin bulunduğu yerlerdeki firmalara ait özel kameralar ile Mobese görüntüleri incelemeye alındı.

Kırtık Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine katılan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli, Manisa'da bu güne kadar yaşanan taksici cinayetlerinin faillerinin bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: "2,5 yıl önce bir taksici arkadaşımız cinayete kurban gitti. Ancak, kısa bir zaman zarfında zanlı bulundu. Yaşanan olay bizi derinden üzmüştür. Ekmeği için direksiyon başında ter akıtan Musa Şimşek, üzücü bir cinayete kurban gitmiştir. Eğer iki gün içerisinde Şimşek’i öldüren failler bulunmazsa taksici arkadaşlar Manisa’da eylem yapacak. Taksicilere oda olarak biz de destek vereceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber