Bingöl Belediyesi'nin reklam afişlerine saldırı

Bingöl Belediyesi tarafından şehrin muhtelif noktalarına asılan reklam afişleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sökülerek ters asıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2013 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bingöl Belediyesi'nin reklam afişlerine saldırı

Bingöl Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı bez afişler kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yerinden sökülerek yazıları görünmeyecek şekilde ters bırakıldı. Kültür, Genç ve İnönü caddeleri üzerindeki muhtelif noktalarda bulunan ve özellikle 'kentsel dönüşüm' reklamlarının yer aldığı brandaların sökülerek ters çevrildiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Bingöl Belediyesi zabıta ekipleri, duruma müdahalede etti. Ters çevrilen brandalar, zabıta tarafından tekrar düzeltilirken, olaya tanık olan vatandaşlar bunu yapanlara tepki gösterdi. Bu tip saldırıların kabul edilemez olduğunu söyleyen vatandaşlar; "Her ne olursa olsun bu tip saldırıları tasvip etmiyoruz. O kurumu sevmeyebilirsiniz ya da hizmetlerini eksik görebilirsiniz, ama tepkiler daha yapıcı bir şekilde ifade edilmelidir" şeklinde ifadeler kullandılar.

Bu yapılanlara bir anlam veremediklerini söyleyen Bingöl Belediyesi yetkilileri ise, bunun halka zarar vermeye yönelik olduğunu ifade ederek, "Bunu yapanları kınıyoruz. Yapılan hizmetleri demek ki birileri kabullenemiyor ki bu yola başvurmuşlar. Bingöl halkının parasıyla yapılan hizmetlere zarar vermeye yönelik bir saldırıdır" şeklinde konuştular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber