Memurluktan atıldı

Erkek arkadaşının çektiği gizli görüntüleri internete yüklemesinin ardından devlet memurluğundan ihraç edilen kadın VATAN’a konuştu

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 18 Şubat 2013 08:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Memurluktan atıldı

Kemal Göktaş

Uygunsuz görüntüleri internete yüklendikten sonra memuriyetten atılan, açtığı davayı da kaybeden genç kadın, filmlere konu olabilecek hayatını VATAN’A anlattı. Memur olan genç kadının ayrılmak istediği erkek arkadaşı, ‘son kez görmek istiyorum’ diye kandırdı, gizlice görüntülerini çekti ve internete yükledi. Mahkeme şantajcıyı mahkum etmesine rağmen, memurluktan ihraç edildi. İhraç kararı Danıştay’dan vize aldı.

“Ailem beni kesin öldürür’

Disiplin Kurulu’nda, “Çaresiz bırakıyorsunuz, ailem öldürmeden, ben gidip onu (eski erkek arkadış) öldürmek zorundayım şimdi” dediği için “tehdit” suçundan yargılanıyor. Genç kadın, yaşadığı trajediyi “töre korkusuyla” ailesine söyleyemiyor. Ailesi onu halen memur sanıyor ve o kendisine sahip çıkan bir kadının evinde kalıp evlere temizliğe gidiyor, Genç kadın, şunları söylüyor, “Babam yanıma gelmek istiyor. Bayramlarda ve yazın 15 gün gidiyorum, şüphelenmesinler diye. Ailem bana inanmaz, ‘namus’ diye kesinlikle öldürür. Hayatımı karartan adam artık beni rahatsız etmiyor. Çünkü istediğini elde etti. Şu an bir hiçim.”

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber