İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gençler korsanla mücadele için logo tasarlayacak

Altındağ Belediyesi, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ile birlikte, gençleri özgün eserlerin korunması konusunda bilinçlendirecek bir yarışmaya imza atıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2013 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gençler korsanla mücadele için logo tasarlayacak

Ankara'da okuyan ortaokul ve lise öğrencilerinin korsan ürünlere karşı dikkatlerini çekmeyi amaçlayan "Esere saygılı, Korsana karşıyız-II" adlı slogan ve logo yarışması, genç tasarımcıları yeteneklerini göstermeye davet ediyor.

SON KATILIM TARİHİ 22 NİSAN 2013

Son katılım tarihinin 22 Nisan 2013 olduğu yarışmaya, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında Ankara ili içinde ortaokul ve lisede okumakta olan öğrenciler katılabilecek.

Her okulun en fazla 3 öğrenci ile temsil edilebileceği yarışmada slogan ve logolar, İLESAM tarafından oluşturulacak ön seçici kurul tarafından ön elemeden geçirilecek ve daha sonra asıl seçici kurul tarafından dereceye girenler belirlenecek.

DERECEYE GİRENLERE ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER

Sonuçları 25 Nisan 2013'te İLESAM'ın web sitesinden açıklanacak olan yarışmada derece alan tasarımlar, 26 Nisan 2013 tarihinde düzenlenecek bir törenle ödüllendirilecekler.

Slogan ve logo dalında birinciye, Laptop bilgisayar + Kitap Seti, ikinciye Netbook bilgisayar+Kitap Seti, üçüncüye ise, Dijital Fotoğraf Makinesi ve Kitap Seti hediye edilecek.

Adaylar, yarışmaya katılım koşulları ile ilgili detaylı bilgileri www.ilesam.org.tr adresinden öğrenebilirler.

"ALTINDAĞ'IN GENÇLERİ YILDIZ GİBİ PARLIYOR"

Altındağlı gençlere çok güvendiğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ın gecekondu mahallelerinde oturan ve kısıtlı imkanlarla okumaya çalışan çocukların arasında çok büyük yeteneklerin olduğuna dikkat çekti. "Fırsat verildiğinde Altındağ'ın çocukları çok büyük başarılara imza atacaktır" diyen Başkan Tiryaki, çocuklara sabırlı olmaları ve her yaptıkları iş için emek harcamaları tavsiyelerinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber