Edremit Lisesi 'net'ten ve 'cep'ten hizmet veriyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2005 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Edremit Lisesi, velilere çocuklarının durumlarını internet üzerinden takip etme imkanı sundu.

8 bin 541 okul ve 2 milyon 388 bin 632 öğrencinin üyesi olduğu "karnem.net" üzerinden verdiği şifrelerle velilere öğrencilerin devamsızlık, not ve diğer bilgilerini ulaştıran sisteme geçen Edremit Lisesi, yakında öğretmenlerin öğrencilerle ilgili görüşleri, yazılı günleri ve ders programlarını da internette yayınlamaya başlayacak. Veliler internetten http://www.karnem.net adresine bağlanarak, Balıkesir bölgesini, oradan da Edremit İlçesi'ni ve okulu seçerek, ellerindeki şifrelerle kendi çocuklarının bilgilerine ulaşabilecek.

Öte yandan, bin 500 öğrencisi bulunan Edremit Lisesi, öğrencilerle ilgili acil ve önemli bilgileri cep mesaj sistemi ile öğrenci velilerinin cep telefonlarına anında ulaştırarak velileri her konuda bilgilendiriyor. Okul Müdürü Sedat Yılmaz, öğrenciler ile ilgili bilgilerin velilere en kısa sürede ulaşması için bütün teknolojik imkanları kullandıklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber