21 Şubat 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 02:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

- Cumhurbaşkanı Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman'ı, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, İç Anadolu bölgesi milletvekilleriyle kahvaltı yapacak.

3- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bosna Hersek'te

- Arınç, Bosna Hersek'in merhum Devlet Başkanı Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret edecek, Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzzetbegoviç ve Dışişleri Bakanı Zlatko Lagumciya ile ayrı ayrı görüşecek.

- AA Balkanlar Bölge Müdürlüğünü ziyaret edecek Arınç, yeni hayata geçirilen Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden, Boşnakça-Hırvatça-Sırpça (BHS) Servisinin ilk haberini yayına verecek, BHS Servisinin ücretli yayına geçişi kapsamında, gazete, televizyon, radyo ve kurum temsilcileriyle AA Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün abonelik sözleşmesi imzalayacağı protokol töreninde bulunacak.

- Başbakan Yardımcısı Arınç, Saraybosna'dan AA Editör Masası'nın konuğu olacak, AA editörlerinin sorularını yanıtlayacak.

4- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle gerçekleştirecekleri toplantının ardından basın açıklaması yapacak. (Diyarbakır)

5- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fransız Uluslararası İlişkiler Enstitüsünde ''Yeni Avrupa İçin Türkiye'' başlıklı konferans verecek, Paris'te yerleşik Türk basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenleyecek. (Fransa)

6- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Brüksel'de NATO Savunma bakanlarının 2 gün sürecek toplantısına katılacak. Toplantıda, ortak savunma projeleri, Afganistan ve diğer NATO operasyonları görüşülecek.

7- TBMM'den

- Genel Kurul'da, sağlıkta kamu özel ortaklığını öngören yasa tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

- Haberleşme ve Özel Hayatın Gizliliği Araştırma Komisyonu, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığından yetkilileri dinleyecek.

8- Suriye'deki gelişmeler takip edilecek.

- Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Koalisyonu (SMDK) Genel Kurulu Kahire'de toplanacak.

9- TÜİK, konut satış istatistiklerini açıklayacak.

10- UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçları yapılacak.

- Fenerbahçe, Belarus'un BATE Borisov takımıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber