Kastamonu Belediyesi ağaçlandırma sezonunu açtı

Kastamonu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapılan yılın ilk ağaçlandırma çalışması, Kuzeykent'te düzenlenen ve belediye protokolünün de katıldığı bir programla başlatıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 21:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kastamonu Belediyesi ağaçlandırma sezonunu açtı

Kastamonu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapılan yılın ilk ağaçlandırma çalışması, Kuzeykent'te düzenlenen ve belediye protokolünün de katıldığı bir programla başlatıldı.

Kış mevsiminin son günleri yaşanırken, bu yıl hava şartlarının olumlu seyretmesi ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşmesi, Kastamonu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ağaçlandırma çalışmalarına erken başlamasını sağladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ağaçlandırma ekipleri, her yıl Mart ayında başladıkları ağaçlandırma çalışmalarını bu yıl öne alarak Şubat ayında fidan dikimine başladılar.

Kastamonu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapılan yılın ilk ağaçlandırma çalışmasına Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Saim Sayan ve Mehmet Çağılcı ile belediye meclis üyeleri katıldılar. Programa katılan belediye protokolü, belediye işçileri ile birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdiler.

Kuzeykent'te bulunan Kastamonuspor'a ait tesislerin alt tarafında yer alan ve imar planında ağaçlandırılacak alan olarak işaretli olan bölgede başlatılan ağaçlandırma çalışmalarında bin adet karaçam fidanının toprakla buluşturulacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber