40 yıl işlettiği kahvehanesi sayesinde 4 çocuğunu okuttu

Şarköy'ün en eski kahvehane işletmecilerinden Utku Özler, 40 yıllık mesleği sayesinde 4 çocuğunu üniversitede okutarak iş sahibi yaptığı söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 21:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
40 yıl işlettiği kahvehanesi sayesinde 4 çocuğunu okuttu

Şarköy'ün en eski kahvehane işletmecilerinden Utku Özler, 40 yıllık mesleği sayesinde 4 çocuğunu üniversitede okutarak iş sahibi yaptığı söyledi.

İstiklal Mahallesi, Kagir Sokak, Çarşı içinde bulunan kahvehaneyi işleten Utku Özler, 40 yıllık mesleğine bugün işine veda ettiğini söyleyerek, "1973 yılında başladım bu mesleğe, tam 40 yıl oldu. Artık bu mesleğe devam edecek gücü kendimde bulamıyorum. Şarköy'de şu an en eski kahveci benim. Şarköy halkına ve ilçemize gelen misafirlerimize elimden geldiğince en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Buradan elde ettiğim kazançla evimi geçirdim, 6 çocuğumu büyüttüm. Çocuklarımdan 4'ünü üniversitede okuttum. Bu çocuklarımdan 2'si öğretmen biri bankacı oldu, diğer çocuğum şu an son sınıfta okuyor. Şimdi emekliyim, mal sahibine kahvehaneyi bıraktım. Bundan sonra ben de bir kahvehanenin müşterisi olarak, dostlarımla buluşup, çay, kahve içip sohbet ederek yaşamımı sürdüreceğim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber