Karabük, tarihinin en büyük tanıtım organizasyonuna hazırlanıyor

Yurtiçi ve yurtdışı bir çok fuarda tanıtım faaliyetlerini sürdüren Karabük, tarihinin en büyük tanıtım organizasyonuna hazırlanıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karabük, tarihinin en büyük tanıtım organizasyonuna hazırlanıyor

Ankara'da gerçekleştirilecek olan “Karabük Günleri” gerek içeriği, gerekse bütçesiyle bugüne kadar ki en büyük tanıtım organizasyonlarından birisi olacak. Ankara Kültür Merkezinde 25-28 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Karabük Günleri” tanıtım programı için hazırlıklar büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Hazırlık çalışmalarında gelinen son nokta, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen bir toplantı ile katılımcılara aktarıldı.

Vali İzzettin Küçük başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Karabük Üniversitesi temsilcileri, Karabük Kent Konseyi Başkanı, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı ile tanıtım günlerinin organizasyonunu yapan firmanın temsilcileri katıldı.

Geniş katılımlı gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak organizasyon firma yetkilisi talepler doğrultusunda Ankara Kültür Merkezi için hazırlanan tanıtım organizasyon şemasını slayt eşliğinde üç boyutlu olarak katılımcılara aktardı. Toplantı daha sonra katılımcıların görüş ve önerileri ile devam etti.

Toplantının sonunda kısa bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, bu tanıtım organizasyonunun bugüne kadarki en büyük organizasyonlardan birisi olacağını ve bugüne kadar gerçekleştirilmemiş bir konsepte yapılacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber