Bayan sürücü kaza yapınca gözyaşına boğuldu

Milas'ta kaza yapan bayan sürücü uzun süren sessizliğini, sinir krizi sonucu gözyaşlarına hakim olamayarak dışa vurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 21:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bayan sürücü kaza yapınca gözyaşına boğuldu

Milas'ta kaza yapan bayan sürücü uzun süren sessizliğini, sinir krizi sonucu gözyaşlarına hakim olamayarak dışa vurdu. Sürücüyü olay yerine gelen arkadaşları teselli etti.

Milas'ta iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi hafif yaralandı. Araçlardan birinin bayan sürücüsü kaza sonrası sinirlerine hâkim olamayarak gözyaşlarına boğuldu.

Kaza saat 12.10 sıralarında Milas Menteş Kavşağında meydana geldi. Musa Kara idaresindeki 48 VA 590 plakalı otomobille Milas Söke istikametine doğru hareket halindeyken, Zeynep Akdemir kullandığı ve kavşağa giriş yapmak isteyen 48 U 1818 plakalı cip ile çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile Kara ve yanında bulunan Sunay Kara hafif yaralanırken, Akdemir kazadan yara almadan kurtuldu. Araçlarda maddi hasar meydana gelen kazada yarılar ise 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kontrol amacı ile 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yerindeki cip'in sürücüsü Akdemir arkadaşlarını yanında görünce sinirlerine hakim olamayarak göz yaşına boğuldu. Arkadaşları ise Akdemir'i “sağlık durumun iyi buna da şükür” diyerek teselli etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber