Engelli öğrenciler için bir araya geldiler

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi’nin ihtiyaçlarını karşılamak için yardım programı düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2013 10:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelli öğrenciler için bir araya geldiler

Güneşler Otel'de Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği'nin katkılarıyla düzenlenen programa Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı hayırsever Müjgan Karagöz, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Eski Kaymakamı A.Akın Varıcıer'in eşi Meryem Varıcıer, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenci velileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Rızvan Öztürk, yardım kampanyasına katılarak destekte bulunan herkese teşekkür ederek “Okulumuzda 3 kademede 94 öğrencimize 25 öğretmen arkadaşımızla eğitim veriyoruz. Amacımız engelli çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak onların topluma yararlı birer birey olarak yetişmesini sağlamaktır.” Dedi.

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi'nde ilk iki kademe dışında, meslek bölümünün de eğitim-öğretime açıldığını söyleyen Okul Müdürü Öztürk “Okulumuzun meslek bölümünün eğitim-öğretime açılmasıyla devlet tarafından alacağımız yardımlar da artacak. Engelli çocuklarımıza mobilya, dekorasyon, giyim, moda, tasarım, el işleri gibi bölümler açtık. Öğrencilerimizin okumuzda meslek sahibi olarak Çerkezköy'de rahat iş imkanı bulmalarını sağlamaya çalışıyoruz'' ifadelerine yer verdi.

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, bazı engelli ailelerini henüz okuldan haberleri olmadığını söyleyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kendimizi yalnız hissettiğimiz zamanlar oldu. Çok eksiğimiz vardı, ancak bu gecede biletlerini alıp bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese özellikle eski kaymakamımızın eşi Meryem Varıcıer'e çok teşekkür ediyorum. Sizler de bu okulun yapı taşı oldunuz. Sizleri okulumuzu görmeniz engelli öğrencilerimizin yüzündeki mutluluğa şahit olmaya davet ediyorum.” Müjgan Karagöz konuşmasını tamamlamasının ardından okula katkılarından ötürü Çerkezköy Eski Kaymakamı A.Akın Varıcıer'in eşi Meryem Varıcıer'e çiçek takdim etti. Meryem Vacırıer, çiçek için teşekkür ederek okula katkılarının süreceğini belirtti.

Konuşmaların ardından davetliler müzik eşliğinde eğlendiler. Programın ardından Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ile Okul Aile Birliği Yönetimi misafirlerini tek tek uğurladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber