Bağımlı, ailesi bile sahip çıkmayınca ölmek istedi

Adana'da uyuşturucu bağımlısı bir kişi, bağımlı olduğu için kimsenin iş vermediğini, ailesinin bile sahip çıkmadığını söyleyerek inşaatın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 10:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bağımlı, ailesi bile sahip çıkmayınca ölmek istedi

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eroin bağımlısı olan ve uyuşturucu kullanmak ile bulundurmak suçundan cezaevinden yeni çıkan Gökhan T. (26) bir süre iş aradı. Ancak eroin bağımlısı olduğunu ve cezaevinden yeni çıktığını duyan işverenler Gökhan T.'e iş vermedi. İş bulamadığı için bunalıma giren Gökhan T. ailesiyle de sürekli tartışmaya başladı.

Bunun üzerine hayattan bıktığını söyleyen Gökhan T., Hastaneler Kavşağı'nda bulunan inşaatın çatısına çıktı. Eline maket bıçağı alan Gökhan T.'yi gören vatandaşlar olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Polis Gökhan T.'yi ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de şahsın atlama ihtimaline hava yastığı açtı. Uzun bir uğraştan sonra polis Gökhan T.'yi ikna ederek aşağıya indirdi. Tanrısever, uyuşturucu bağımlısı ve sabıkalı olduğu için kimsenin iş vermediğini, en son ailesinin de kendisine sahip çıkmadığını bu nedenle ölmek istediğini söyledi. Gökhan T., polis merkezine götürüldü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber