'Nabi Avcı ilk yönetmeliğinde başarısız oldu'

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Nabi Avcı ilk yönetmeliğinde başarısız oldu'

Türk Eğitim Sen, yönetici atama yönetmeliğinin çok kötü hazırlandığını belirtti. "Son derece acemice ve acele ile hazırlanmış, kafa karıştırıcı, uygulamanın nasıl yapılacağının belirsizliklerle dolu olduğu garabet bir yönetmelikle karşı karşıyayız. Bir yönetmelik ancak bu kadar kötü hazırlanabilir. " denilan açıklamada, İnsan Kaynakları Müdürlüğünün yine işinin ehli olmadığının ortaya çıktığı belirtildi.

Bu yönetmeliğin nasıl uygulanacağına dair uzun uzadıya bir kılavuz yayınlanmak zorunda kalınacağının belirtildiği açıklamada "Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı bakanlığının ilk yönetmeliğinde çok başarısız bir görüntü çizmiş ve yönetici adaylarından zayıf puan almıştır.Nabi Avcı eleştirilerimize kulak tıkayarak, bildiğimi okurum mesajı vermiştir, ancak yayınlanan yönetmeliği incelediğimizde Sayın Bakan Nabi Avcı'nın bu işlerde pek de uzman olmadığı çok açık görülmektedir. Bu yönetmelik doğrultusunda yapılacak atamaların pek çoğu yargıya takılacaktır.Atamaların hangi aylarda, hangi sıklıkla yapılacağı dahi yönetmelikte belirlenmemiştir." denildi.

Açıklamada devamla şöyle denildi: "Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı bakanlığının ilk yönetmeliğinde çok başarısız bir görüntü çizmiş ve yönetici adaylarından zayıf puan almıştır.Nabi Avcı eleştirilerimize kulak tıkayarak, bildiğimi okurum mesajı vermiştir, ancak yayınlanan yönetmeliği incelediğimizde Sayın Bakan Nabi Avcı'nın bu işlerde pek de uzman olmadığı çok açık görülmektedir. Bu yönetmelik doğrultusunda yapılacak atamaların pek çoğu yargıya takılacaktır.Atamaların hangi aylarda, hangi sıklıkla yapılacağı dahi yönetmelikte belirlenmemiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber