Tarihi Çeşme'den kamyon dolusu çöp çıktı

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Çorlu şehir merkezinde yer alan ve tarihi bir geçmişe sahip olmasına karşın suyu içilemez duruma gelen Paşa Çeşmesi'nde temizlik gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tarihi Çeşme'den kamyon dolusu çöp çıktı

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Çorlu şehir merkezinde yer alan ve tarihi bir geçmişe sahip olmasına karşın suyu içilemez duruma gelen Paşa Çeşmesi'nde temizlik gerçekleştirdi. Tarihi çeşmenin içine girerek yapılan temizlik sonunda 1 kamyon dolusu çöp çıktı.

Omurtak Caddesi üzerinde yer alan ve her gün on binlerce kişinin önünden geçtiği, bir o kadar kişinin de otobüs durağında beklediği, bir birleri ile görüşmek isteyenlerin randevu yeri olarak verdikleri Paşa Çeşmesi, Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi.

Üzerine Pis Su İçilmez tabelası asılan ve artık çamur gibi akan Paşa Çeşmesi'nin içerisine giren temizlik görevlileri dört bir koldan temizlik harekatı başlattı. Çalı çırpıdan, kağıtlara, plastik atıklardan cam şişelere, evsel atıklardan, hayvan leşlerine kadar pek çok şeyin çıktığı Çeşme içerisinde belediye ekipleri çuvallar dolusu çöp çıkardık. Yaklaşık 5 saat süren temizlik çalışması ile çöplerinden bir nebze de olsa arındırılan Paşa Çeşmesi'nden 1 kamyon dolusu çöp çıktı.

Çeşme içinde ve çevresinde belediye ekiplerinin yaptığı titiz çalışmayı büyük bir dikkatle izleyen vatandaşlar ise Çeşme içerisinde çıkan çöpleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Atılan çöplerin tek tek atılmasının mümkün olmadığını öne süren bazı vatandaşlar: "Çeşmenin yanından geçen birisinin attığı çöplermiş gibi durmuyor. Sanki bu çöpler çeşmenin içine bilinçli olarak dökülmüş. Sanki birileri topladıkları çöpleri buraya dökmüşler. Bütün bu çöplerin çeşmenin içerisinden çıktığını görmek çok şaşırtıcı." dediler.

Çöp sularının patlayan borulardan sızarak Çeşme suyuna karıştığını da belirten vatandaşlar bu nedenle suyun da kirli bir şekilde aktığını söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber