110 yaşındaki Şeyho Dede, sağlık taramasından geçirildi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Antep savunmasının canlı tanıklarından olan 110 yaşındaki Şeyho Geçici'ye sahip çıktı. Şeyho dedenin yapılan sağlık taramasında, herhangi bir probleminin olmadığı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
110 yaşındaki Şeyho Dede, sağlık taramasından geçirildi

Geçtiğimiz günlerde, Gaziantep'in Arıl Kasabası'na bağlı Kabasakız köyünde yaşayan 110 yaşındaki Şeyho Geçici'yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Antep halkının Fransızların işgaline karşı verdiği şanlı mücadeleye tanıklık eden Geçici'yi, söz verdiği gibi sağlık taramasından geçirtti. Yaşayan tarih Şeyho dede ve eşi Elif Geçici çiftini evinden alan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı görevlileri, belediyeye bağlı İnayet Topçuoğlu Tıp Merkezi'nde tüm tetkiklerini yaptırdı. Diş, iç hastalıklar, fizik tedavi, üroloji gibi bölümlerde yapılan kontrollerin ardından kan tahlilleri yapılan Şeyho dedenin, herhangi bir sağlık probleminin olmadığı bildirildi. 90 yaşındaki Elif Geçici'de düşük miktarda belirlenen kemik erimesi problemi içinse, ilaç tedavisi başlatıldı. 1903 yılında doğan Şeyho Geçici'nin 7 çocuğu olduğu, torunlarının sayısını hatırlamadığı, çocuklarının şehir merkezinde yaşadığı, eşiyle birlikte köyde yalnız yaşadığı öğrenildi.

Geçici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Dahiliye Uzmanı Dr. Akif Şahin, "Hastamızın tedavisini gerçekleştirdik. Sağlık durumuyla ilgili herhangi bir sorunu çıkmadı. Eşi Elif hanımın ise rahatsızlığı vardı. Onunla ilgili tedavimizi yaptık. Şu an için çok ciddi bir sıkıntı bulunmuyor" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber